Toyota & the Olympians

Met de keuze om als « Olympic Partner » in de Olympische beweging te stappen maakt de grootste autofabrikant van de wereld een statement. Om Top of Mind is het Toyota uiteraard niet meer te doen, met een achtste plaats op de lijst van “most valuable brands” staat het reeds op een eenzame hoogte in vroemland. De beslissing om Olympic Partner te worden gaat veel dieper, de samenwerking met het IOC is gestoeld op de ecologische gedachte en het uitdragen van deze wederzijdse normen en waarden.

Dat er naast het internationale partnership, lokale verankering en “team-projects” worden opgestart maakt duidelijk dat het menens is. Content, model-awareness, integratie in de doelgroep en focus op hybride technologie zijn de targets in het project en het besef dat sport deze perfect kan invullen, ligt aan de basis van het sponsorship.Wij, bij a New Agency World, zijn ondertussen reeds gestart met de selectie van potentiële atleten (via een Unique Balance Score Card systeem), de contentplanning en de verdere uitwerking van het project. Een Olympische droom gestalte geven, kan het mooier?

Photo credits @Pexels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s