Play-off Partnerships

Play-Off Partnerships
De Play-offs zien er in het seizoen 2020-2021 anders uit dan tijdens de voorbije jaren. De Play-offs bestaan nu uit verkorte Play-offs met twee groepen van vier. De nummers 1 tot 4 van de reguliere competitie strijden voor het kampioenschap in de Championship Play-offs. In de Europe Play-offs strijden de nummers 5 tot 8 voor het vierde Europese ticket, waarbij de winnaar van deze Play-offs tegen de nummer vier van de Championship Play-offs strijdt voor het laatste Europese ticket.

Ook U kan meegenieten van de enorme media-aandacht die rond deze unieke competitie wordt gevoerd.

Kies uit een van onze exclusieve mediapakketten en geniet van de unieke sponsormarketing mogelijkheden voor alle wedstrijden in de Play-offs!

  • Met het Access package geniet je van zichtbaarheid via 5″ billboards gedurende meerdere momenten voor, na en tijdens de wedstrijd!
  • Het Premium package bestaat uit reclamespots van 30 seconden in combinatie met reclame op de billboards.
  • Met het Ultimate package kies je voor de grootste zichtbaarheid. Hierbij zal je merk meerdere keren zichtbaar zijn tijdens alle wedstrijden van de Play-Offs door middel van reclamespots en reclame op billboards!

Wil je graag meer informatie over onze mediapakketten of wenst u liever een tailor-made voorstel te ontvangen? Download de informatiebrochure of contacteer ons via tom@anewagencyworld.com.

Maar er is meer, de Belgische Jupiler Pro League heeft immers enorm veel te bieden. Elke week strijden 26 professionele teams en 18 Fifa spelers voor succes op het veld en online. Hieruit ontstaan ontelbare mogelijkheden voor bedrijven. Spring aan boord met jouw bedrijf of merk en geniet mee van alle media-, sales & marketingvoordelen die de Pro League te bieden heeft.

De 444 professionele wedstrijden van de Pro League zorgen voor meer dan 10.000 uren aan live uitzendingen per seizoen en meer dan 15.000 uren aan uitzendingen achteraf. Verspreid over alle continenten, worden deze wedstrijden uitgezonden in maar liefst 40 verschillende landen. De Pro League heeft enkel al in België een potentieel van meer dan 4.5 miljoen wekelijkse kijkers en jaarlijks worden er meer dan 7.300 pagina’s toegewijd aan de Pro League in Belgische kranten!

De competitie trekt een zeer uitgebreide doelgroep aan en elke speeldag kijken meer dan 1.6 miljoen Belgen live naar de wedstrijden. Win aan zichtbaarheid bij een grote en gevarieerde doelgroep, zowel on- als offline en op TV. Geniet van een sector exclusief partnerschap met tal van activeringsmogelijkheden voor sponsoring om uw merk te laten opvallen. Bovendien is de betrokkenheid van fans enorm, wat een enorme dynamiek en aandachtsspanne creëert. Met meer dan 8.700 schoten, een gemiddelde van 2,93 goals per wedstrijd en als hoogtepunt de Play-Offs, is de Pro League één van Europa’s meest aantrekkelijke competities!

Wij verwelkomen U graag aan boord van het Belgisch Profvoetbal.

Samen met A new agency world
Exclusive agent of The Jupiler Pro League


Opportunités de partenariat pour les Play-offs

Les play-offs seront différents lors de la saison 2020-2021 par rapport aux années précédentes. Les Play-offs raccourcies se composent de deux groupes de quatre. Les numéros 1 à 4 de la compétition régulière se disputent le championnat lors des Champions Play-offs. Dans les Europe Play-offs, les numéros 5 à 8 luttent pour le quatrième billet européen. Le vainqueur de ces barrages se disputent le numéro quatre des Champions Play-offs pour le dernier billet européen.

Vous pouvez profiter de l’énorme attention médiatique entourant cette compétition unique.

Choisissez parmi l’un de nos forfaits médias exclusifs et profitez des opportunités uniques de marketing pour tous les matchs des Play-offs!

  • Avec le ‘Access Package’, vous bénéficiez d’une visibilité via des panneaux d’affichage de 5″ durant plusieurs instants avant, après et pendant le match!
  • Le ‘Premium package’ comprend des publicités de 30 secondes en combinaison avec la publicité sur les panneaux d’affichage.
  • Avec le ‘Ultimate package’, vous choisissez la plus grande visibilité. Votre marque sera visible plusieurs fois lors de tous les matchs des Play-offs au moyen de publicités et via des panneaux d’affichage!