De Pro League

De Pro League, voorheen bekend als de Liga Beroepsvoetbal of Profliga is een Belgische voetbalorganisatie die in 1974 werd opgericht. De vereniging beschermt de belangen van professionele voetbalclubs in België en is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van de Jupiler Pro League, de hoogste afdeling in het Belgisch voetbal.

Dichter bij voetbal

Deze baseline ademt waarvoor de Pro League wilt staan. De passie en de liefde voor onze ploegen, de sfeer op de tribunes, de intensiteit op het veld, de camaraderie in de tribunes, in de zetel of op café. We brengen de fans dichter bij de clubs en de clubs dichter bij de fans.

A New Agency World biedt de Pro League professioneel advies op diverse gebieden gaande van het algemene, operationele, commerciële en informatieve management. Het creëren en verkennen van nieuwe services en begeleiding in sales & marketing zijn essentiële tools bij het verhogen van een awareness & Top of mind, facetten waarin we jarenlange kennis en ervaring hebben en waarin we dagelijks bedrijven kunnen bijstaan ​​bij het creëren van en het implementeren van strategische visies op de lange termijn.

Neem contact met ons op voor een eventuele samenwerking met de proleague.